Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • Τραπεζική Κατάθεση
  Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Παρακαλείσθε τα έξοδα να είναι του εντολέα έτσι ώστε η εταιρεία μας, exoplismos-takos.gr να λαμβάνει το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ να αναγράφετε ως αιτιολογία: το επώνυμο και το όνομά σας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο antonis85t@gmail.com ή info@exoplismos-takos.gr ή καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο 2311 822 107 τις εργάσιμες ώρες & μέρες.

  • Τράπεζα Πειραιώς
   Αριθμός Λογαριασμού:
   IBAN: GR59 0172 2640 0052 6409 3551 988
   Δικαιούχος: ΤΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  • ALPHA BANK
   IBAN: GR2301407150715002002008032
   BIC: CRBAGRAA
   Δικαιούχος: ΤΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.
 • Με Αντικαταβολή*
  Πληρώνετε όταν θα σας παραδοθεί με courier το αντικείμενο που έχετε παραγγείλει. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η μέθοδος της αντικαταβολής επιβαρύνεται επιπλέον των εξόδων αποστολής με 3,35€.
  *(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η πληρωμή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)
 • Πληρωμή online με πιστωτική – χρεωστική κάρτα
  Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Τράπεζας Πειραιώς η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου SSL 128 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ’ ευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

  bankbank-iconsbank-iconsbank-iconsbank-iconsbank-iconsbank-iconsbank-iconsbank-icons

  «Για παραγγελίες άνω των 500€ , χωρίς την χρήση του τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από το eshop μας , μπορείτε να πληρώσετε μόνο με: Τραπεζική κατάθεση, ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στα γραφεία της Acs όπου θα παραλάβετε την παραγγελία σας. »

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσετε πως για την παραλαβή της παραγγελίας σας από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier θα πρέπει απαραίτητα να επιδείξετε το Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την αποστολή σας.


Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσα στις επόμενες μέρες έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.

 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Έπειτα από συνεννόηση με την εταιρία μας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο μας ,για την αποφυγή χρέωσης των μεταφορικών εξόδων.
 • Δωρεάν αποστολή εντός Θεσσαλονίκης*
  (από αυθημερόν έως 3 εργάσιμες). *Ελάχιστο ποσόν παραγγελίας 250€.
 • Αποστολή με εταιρία courier (για παραγγελία έως και 10kg)
  • Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων είναι 7,94€ με Φ.Π.Α. για δέμα έως 2 kg και + 1,96€ με Φ.Π.Α. για κάθε επιπλέον κιλό και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές, προκύπτει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
  • Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,35€ με ΦΠΑ
  • Από 800€ και πάνω η χρέωση με courier είναι ΔΩΡΕΑΝ
 • Αποστολή με μεταφορική εταιρία (για παραγγελία άνω των 10kg)
  Η επιλογή αυτή συνίσταται για ογκώδη ή/και βαριά προϊόντα. Επιλέγοντας τη μέθοδο αυτή, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε μεταφορική εταιρεία.

  • εάν το βάρος της παραγγελίας είναι άνω των 10kg υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική.
  • από 10kg  έως  40kg, κοστίζει 7€ με Φ.Π.Α.
  • από 40kg και άνω είναι 15€ με Φ.Π.Α. . Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Από 1000€ και πάνω η χρέωση με μεταφορική είναι ΔΩΡΕΑΝ

Τα προϊόντα με σήμανση ” διαθέσιμο” αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.